Deurzerdiep 20 Zwolle - Meneer de Aankoopmakelaar
25926
post-template-default,single,single-post,postid-25926,single-format-standard,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Deurzerdiep 20 Zwolle

aangekocht: 2021 door Peter Miedema (wegens afwezigheid Carla Dekker)

Fijn huis aan de rand van de groene wijk AA-landen. Comfortabel wonen met vanuit het keukenraam een fantastisch uitzicht over de weilanden.
Deze geschakelde/hoekwoning van 117m2 woonoppervlakte, is ideaal gesitueerd en kent een rustige ligging, met vrij uitzicht aan de voorzijde en een diepe tuin aan de achterzijde. Het huis is goed onderhouden en met zorg bewoond.

Fijne woonomgeving voor alle gezinssamenstellingen:
Kinderen kunnen hier met alle ruimte veilig spelen en opgroeien, maar ook voor diegene die zonder kinderen goed en rustig wil wonen biedt dit huis alle comfort. Daarnaast is het voorzieningenniveau zeer uitgebreid met o.a. een groot winkelcentrum met een wekelijkse markt, diverse scholen en verschillende sport- en recreatiemogelijkheden in de directe nabijheid. De Zwolse binnenstad ligt op ca. 10 minuten fietsen en binnen enkele minuten rijd je op de ring om Zwolle en de A28.

Het huis heeft een keurige voortuin; de mooie diepe achtertuin is grotendeels bestraat en heeft een fijne ligging op het noordoosten, waardoor met name in het achterste deel van de tuin heel veel zon komt. In de tuin is een stenen schuur aanwezig, een buitenkraan en er is een achterom! Rondom de woning is er voldoende parkeergelegenheid.