Jan Luykenlaan 140 Leiden - Meneer de Aankoopmakelaar
26050
post-template-default,single,single-post,postid-26050,single-format-standard,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Jan Luykenlaan 140 Leiden

aangekocht: 2021 door Xandra Walburg

Een zeer licht, goed afgewerkt en ruim bemeten 3-kamer hoek appartement op een zeer goede locatie en op loopafstand van het Centraal station Leiden en het LUMC gelegen.
Het appartement wordt verwarmd met blokverwarming en is volledig voorzien van HR ++ beglazing. In het complex is een lift aanwezig waardoor ook senioren en mindervaliden de woning gemakkelijk kunnen betrekken. Het complex ligt aan de rand van het park Kweeklust, middenin de geliefde wijk de Lage Mors. Het bruisende centrum van Leiden en NS-station Leiden Centraal bevinden zich beide op nog geen 5 minuten fietsafstand. De woning ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen die in een goede verbinding staan met de A4 en A44 richting Amsterdam en Den Haag.

Het appartement onderscheidt zich van de overige appartementen door zijn hoekligging lichtinval en fenomenale uitzicht.