Kea Boumanstraat 132 Arnhem - Meneer de Aankoopmakelaar
26067
post-template-default,single,single-post,postid-26067,single-format-standard,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Kea Boumanstraat 132 Arnhem

aangekocht: 2021 door Peter Miedema.

Uniek gelegen aan de voet van de Rijn, op de 7e verdieping in het appartementencomplex “Wijdserijn”, in zeer goede staat verkerend, royaal appartement van circa 110 m² woonoppervlakte met een ruim zonnig terras, berging in de onderbouw en een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage. Nabij winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen gelegen. Dit bijzondere object wordt voornamelijk gekenmerkt door zijn ligging met panoramische vergezichten en het zéér hoogwaardige afwerkingsniveau.