Hemsterhuislaan 79 Zwolle - Meneer de Aankoopmakelaar
26241
post-template-default,single,single-post,postid-26241,single-format-standard,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Hemsterhuislaan 79 Zwolle

aangekocht: 2021 door Carla Dekker

Op een rustige locatie in Berkum staat deze royale geschakelde sem-bungalow met voor- en achtertuin, garage, oprit, badkamer en slaapkamer op de begane grond. Er is een slaapkamer naast de woonkamer Op dit moment is er een slaapkamer naast de woonkamer, maar de slaapkamer kan door de koper relatief makkelijk bij de woonkamer getrokken worden.

Het woonhuis staat in een doodlopende straat in de gezellige wijk Berkum nabij diverse voorzieningen zoals winkels, scholen, (sport)verenigingen en uitvalswegen.