Okkernootstraat 40 Den Haag - Meneer de Aankoopmakelaar
26172
post-template-default,single,single-post,postid-26172,single-format-standard,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Okkernootstraat 40 Den Haag

aangekocht: 2021 door Esther van Heteren

In de gezellige vruchtenbuurt gelegen deze goed onderhouden parterre. Deze woning beschikt over een doorgebroken woonkamer, twee slaapkamers, keuken, badkamer, toilet, voortuin en een zonnige achtertuin met schuur.

De woning is zeer gunstig gelegen nabij de gezellige Appel- en Vlierboomstraat en het Savornin Lohmanplein met een gevarieerd aanbod van winkels, cafés en restaurantjes. Tevens zijn in de buurt diverse scholen, sport- en recreatievoorzieningen, openbaar vervoer, uitvalswegen en de kinderboerderij aan de Mozartlaan. Het strand van Kijkduin met het gezellige vernieuwde centrum is op zo’n 10 minuten fietsen bereikbaar.