Prins Hendrikstraat 157 Den Haag - Meneer de Aankoopmakelaar
26187
post-template-default,single,single-post,postid-26187,single-format-standard,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Prins Hendrikstraat 157 Den Haag

aangekocht: 2021 door Jeannet Kleine Staarman

Sfeervolle en goed onderhouden hofjeswoning. De woning heeft ca. 59 m2 woonoppervlak en beschikt over een ruime woon-/eetkamer met luxe open keuken voorzien van de benodigde inbouwapparatuur, zonnige tuin, ruime slaapkamer en overloop welke te gebruiken is als werkkamer en de mogelijkheid geeft tot het creëren van een 2e slaapkamer.

Gelegen op een mooie locatie in het Zeeheldenkwartier, verscholen in het “Prins Hendrikhof” direct achter de het diverse aanbod van de winkelstraat met haar gezellige horeca, op fietsafstand van het Haagse centrum en met diverse openbaar vervoermogelijkheden binnen handbereik.