Uiterstegracht 58 58A Leiden - Meneer de Aankoopmakelaar
26202
post-template-default,single,single-post,postid-26202,single-format-standard,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Uiterstegracht 58 58A Leiden

aangekocht: 2021 door Xandra Walburg

Vanuit het centrum langs de Nieuwe Rijn is het slechts een paar minuten lopen naar deze prachtige straat. Dat de Uiterstegracht, ingeklemd tussen de Middelstegracht en de Vestestraat, een rijke historie kent zal niet als verrassing komen wanneer u hier de straat in wandelt. Dat de buren een held huisvestte is voor velen wél een verrassing. Toch leuk om even te vertellen dat het buurhuis onderdak bood aan de bekende Leidenaar Rinus van der Lubbe. Om die reden is dan ook het achtergelegen hofje naar hem vernoemd.

Dit is een bijzonder huis met de historische gevel, een unieke woning met hoge plafonds en een eigen karakter. Een stadsparadijs met een heerlijk buiten en de ruimte waar de koper comfortabel zal wonen.