Moutmolen 74 Zwolle - Meneer de Aankoopmakelaar
26405
post-template-default,single,single-post,postid-26405,single-format-standard,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Moutmolen 74 Zwolle

aangekocht: mei 2022 door Carla Dekker

Aan de Moutmolen staat deze fraaie tussenwoning. Het woonhuis is in 2019 gebouwd op een perceel van 127 vierkante meter en op een hoog niveau afgewerkt. Het woonhuis is op dit moment erg ruim opgezet en voorzien van twee slaapkamers. Met een relatief eenvoudige aanpassing is het mogelijk om er nog eens twee slaapkamers bij te realiseren. De Moutmolen is gelegen ten noorden van de Stadshagenallee en daarbij zeer goed bereikbaar, de woonstraat zelf is echter geen doorgaande weg wat het een toch een rustige plek maakt om te wonen. In de directe omgeving zijn verder veel voorzieningen gelegen, denk hierbij aan scholen, sportvelden en natuurlijk Winkelcentrum Stadshagen.