Kapteynstraat 16 Leiden - Meneer de Aankoopmakelaar
26426
post-template-default,single,single-post,postid-26426,single-format-standard,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Kapteynstraat 16 Leiden

aangekocht: juni 2022 door Xandra Walburg

Karakteristieke en sfeervolle jaren ’30 eengezinswoning met de kenmerken van toen in combinatie met de moderne uitstraling en gemakken van nu. Gelegen in de kindvriendelijke, sfeervolle en geliefde Professorenwijk. De woning kenmerkt zich door de jaren ‘30 stijlelementen. Verder is de woning over de gehele breedte uitgebouwd en beschikt over drie slaapkamers, een heerlijk zonnige, want diepe achtertuin met houten berging en achterom.