Bernisse 1 Zwolle - Meneer de Aankoopmakelaar
26472
post-template-default,single,single-post,postid-26472,single-format-standard,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Bernisse 1 Zwolle

aangekocht: juni 2022 door Carla Dekker

Ruime drive-in hoekwoning met inpandige garage gelegen op een geliefde locatie in woonwijk Aa-landen Zuid. Wat een speelse indeling en wat een mogelijkheden biedt deze woning. Wonen en werken kunnen prima gecombineerd worden.

De woning ligt heerlijk rustig in de groene woonwijk, dichtbij uitvalwegen, de A-28, scholen, winkels en alle overige voorzieningen in de directe omgeving. Men fietst zelfs binnen een paar minuten naar de Zwolse binnenstad.