Binnenrotte 257 Rotterdam - Meneer de Aankoopmakelaar
26528
post-template-default,single,single-post,postid-26528,single-format-standard,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Binnenrotte 257 Rotterdam

aangekocht: juli 2022 door Patricia Wilkes

Dit is prachtige 3 (voorheen 5) kamer appartement.

De entree van het appartementencomplex is ongekend royaal voor Nederlandse begrippen. Grote verrassing is de binnentuin van achttienhonderd vierkante meter met bomen, naar verluidt geïnspireerd op een Parijs tuinontwerp van Renzo Piano. Een lift voert naar de derde verdieping naar het appartement met een fraai balkon op het westen met mooi uitzicht over de binnentuin.

De omgeving van de woning, nabij de Meent staat algemeen bekend als een gewilde, gezellige plek in hartje centrum. Een zeer centrale plek in Rotterdam, en daarmee sterk in ontwikkeling. Fantastisch om te kunnen wonen waar het allemaal gebeurt in de stad! Alles ligt hier aan je voeten; Hippe restaurants en bars (o.a. Van Zanten, Bokaal tot aan de Michelin-sterren van “Amarone”), kleine boutiques en leuke plekjes zoals het stadsparkje bij de Laurens-kerk.