Franselaan 236b Rotterdam - Meneer de Aankoopmakelaar
26504
post-template-default,single,single-post,postid-26504,single-format-standard,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Franselaan 236b Rotterdam

aangekocht: juli 2022 door Patricia Wilkes

Instapklare jaren ‘30 portiekwoning met o.a. twee slaapkamers, lichte en ruime woon-en eetkamer, werkkamer, vernieuwde toiletten en openslaande deuren naar het zonnige balkon. De woning ligt op 15 minuten fietsen naar het centrum van Rotterdam, op loopafstand van de binnenstad Schiedam en het gezellige Weelde terrein. Enkele stappen van het huis vandaan vind je drie supermarkten, een postkantoor, verschillende restaurants, openbaar vervoer en ben je zo met de auto op de A20. Ook zijn er meerdere kinderopvang, basis- en middelbare scholen in de nabije omgeving.