Generaal Spoorlaan 49 Rijswijk - Meneer de Aankoopmakelaar
26533
post-template-default,single,single-post,postid-26533,single-format-standard,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Generaal Spoorlaan 49 Rijswijk

aangekocht: juli 2022 door Jeannet Kleine Staarman

Een ruim en licht 3-kamer appartement gelegen op een groene centrale locatie in Rijswijk,
Het appartement is gelegen op de (verhoogde) begane grond en heeft een woonoppervlak van ca. 76m2. Het appartement is grotendeels voorzien van dubbel glas en heeft een zonnig balkon gelegen op het zuidoosten. De achterzijde van het appartement is voorzien van rolluiken, deels elektrisch en deels handmatig en in de kelder is nog een zeer ruime berging aanwezig.