Vlamenburg 204 Den Haag - Meneer de Aankoopmakelaar
26509
post-template-default,single,single-post,postid-26509,single-format-standard,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Vlamenburg 204 Den Haag

aangekocht: juli 2022 door Jeannet Kleine Staarman

Gelegen in Den Haag ligt deze karakteristieke en ruime woning aan de Vlamenburg. De woning heeft een woonoppervlakte van 145 m2 en bevindt zich op een perceel met een oppervlakte van 128 m2. De woning is gebouwd in 2002 en heeft een energielabel A+.
Uniek wonen in Den Haag. Dat kan goed in deze buurt. Vlamenburg is gelegen in de buurt Mariahoeve. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.
De kracht van deze woning is enerzijds een fijn gezinshuis en anderzijds is door de indeling werken vanuit huis een prima optie.