Hofbrouckerlaan 66 Oegstgeest - Meneer de Aankoopmakelaar
26665
post-template-default,single,single-post,postid-26665,single-format-standard,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Hofbrouckerlaan 66 Oegstgeest

aangekocht: augustus 2022 door Xandra Walburg

Aan een mooie brede laan in Oegstgeest gelegen 6 kamer hoekwoning in een rustige aantrekkelijke en kindvriendelijke buurt, met aan 3 zijden tuin, een garage met oprit waar 2 auto’s kunnen parkeren en met een schitterend vrij uitzicht aan de voorzijde.

De geliefde Hofbrouckerlaan is zeer gunstig gesitueerd t.o.v. winkels, sport- en recreatievoorzieningen (o.a. Klinkenbergerplas en Warmond), scholen, openbaar vervoer en uitvalswegen A44 richting Amsterdam, Schiphol, Den Haag met diverse internationale organisaties en op fietsafstand van station Leiden Centraal.