Hugo de Vriesstraat 29 Leiden - Meneer de Aankoopmakelaar
26655
post-template-default,single,single-post,postid-26655,single-format-standard,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Hugo de Vriesstraat 29 Leiden

aangekocht: augustus 2022 door Xandra Walburg

n de geliefde Professorenwijk staat deze charmante jaren ’30 woning met een lichte zonnige woon-/eetkamer met openslaande deuren naar de ruime achtertuin op het zuiden. Daarnaast heeft de woning 3 slaapkamers, glas-in-loodramen, een strakke open keuken met inbouwapparatuur en een dakkapel aan de voor- én achterzijde van het huis, wat veel ruimte en licht geeft op de tweede verdieping.

De woning is gelegen in het hart van de kindvriendelijke en populaire Professorenwijk.