Floris Schoutenstraat 3 Sassenheim - Meneer de Aankoopmakelaar
26726
post-template-default,single,single-post,postid-26726,single-format-standard,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Floris Schoutenstraat 3 Sassenheim

aangekocht: september 2022 door Xandra Walburg

Riant en instap klaar woonhuis met heerlijk diepe achtertuin, ruime living, keuken, luxe badkamer en 4 slaapkamers gelegen op korte loopafstand van het centrum. De woning ligt zeer centraal t.o.v. scholen, openbaar vervoer, NS Station en de snelweg A-44 (richting Amsterdam-Den Haag). Het strand van Noordwijk bereikt men binnen een kwartier en de Kagerplassen in een minuut of 5.