Industrieweg 12 te Nootdorp - Meneer de Aankoopmakelaar
26741
post-template-default,single,single-post,postid-26741,single-format-standard,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Industrieweg 12 te Nootdorp

aangekocht: 2022 door Jeannet Kleine Staarman

Deze fantastische, royale vrijstaande villa is gelegen in een ruim opgezette omgeving. De villa is voorzien van diverse luxe faciliteiten en heeft maar liefst 5 slaapkamers, 2 badkamers (waarvan één slaap- en badkamer op de begane grond) en een heerlijk zwembad! Daarnaast heeft de woning een royale parkeergelegenheid (6 auto’s) vóór de dubbele garage en een fraai aangelegde L-vormige voortuin met vijver.