Lindestraat 25 Zwolle - Meneer de Aankoopmakelaar
26771
post-template-default,single,single-post,postid-26771,single-format-standard,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Lindestraat 25 Zwolle

Aangekocht: 2022 door Carla Dekker

Gerenoveerde, authentieke woning in hartje Assendorp.

Deze volledig instapklare, eigentijdse woning staat op een prachtig plekje in de populairste buurt van Zwolle. Het levendige Assendorp staat bekend om de gezelligheid, mooie straten en gunstige ligging. Vanaf hier loopt men zo naar de historische binnenstad, het station en het groene park de Wezenlanden. Scholen zijn vlak in de buurt en de dagelijkse boodschappen doet men om de hoek bij de winkeliers in de Assendorperstraat.