Haagweg 119A Rijswijk - Meneer de Aankoopmakelaar
26852
post-template-default,single,single-post,postid-26852,single-format-standard,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Haagweg 119A Rijswijk

Aangekocht: 2022 door Jeannet Keine Staarman

Dit stijlvolle bovenhuis beschikt over 4 (ruime) slaapkamers, een royale woon-/eetkamer met luxe open keuken, een moderne badkamer, een zonnig balkon en een praktische zolderverdieping met riant dakterras. Dit stijlvolle bovenhuis beschikt o.a. over 4 (ruime) slaapkamers, een royale woon-/eetkamer met luxe open keuken, een moderne badkamer, een zonnig balkon en een praktische zolderverdieping met riant dakterras. Het betreft een licht en gemoderniseerd 3-laags bovenhuis van circa 134m2 gelegen op loopafstand van het gezellige oude centrum van Rijswijk.

Verder gunstig gesitueerd t.o.v. het openbaar vervoer, scholen, recreatie en de uitvalswegen richting snelwegen A-4, A-13 (Amsterdam/Rotterdam) en A-12 (Utrecht).