Nannie van Wehlstraat 8 Leiden - Meneer de Aankoopmakelaar
26843
post-template-default,single,single-post,postid-26843,single-format-standard,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Nannie van Wehlstraat 8 Leiden

Aangekocht: 2022 door Xandra Walburg

Deze lichte hoekwoning is gelegen aan de rustige Nannie van Wehlstraat in de kindvriendelijke woonwijk de Stevenshof. De fijne 5-kamer woning beschikt onder andere over een woonkamer met halfopen keuken, zonnige serre, 4 slaapkamers, nette badkamer en een heerlijk zonnige achtertuin gelegen op het zuidenwesten. Hiernaast is het huis goed geïsoleerd en is CV/WW via het stadsverwarmingnet.

De Nannie van Wehlstraat heeft een gunstige ligging t.o.v. winkels, sport- en recreatievoorzieningen, een gezondheidscentrum, LUMC, scholen, Bio Science Park, LUMC, Universiteit, NS station De Vink en uitvalswegen A4/A44/N11.