Reukgras 41 Zwolle - Meneer de Aankoopmakelaar
26855
post-template-default,single,single-post,postid-26855,single-format-standard,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Reukgras 41 Zwolle

Aangekocht: 2022 door Janou Heldoorn

Aan de Pelmolenstraat is deze sfeervolle jaren ’30 eengezinswoning aangekocht. De woning is gelegen in een rustige straat nabij de Kreeksehaven en de Nieuwe Maas. De woning is voorzien van een doorzon woonkamer, nette keuken, 2 badkamers en 4 slaapkamers. De woning ligt heerlijk rustig gelegen nabij omgeving eiland ‘van Brienenoord’ waar men rustig kunt wandelen. Aan het begin van het eiland is er ook een opstapplaats van de watertaxi.