Prins Bernhardstraat 54 Zwolle - Meneer de Aankoopmakelaar
26976
post-template-default,single,single-post,postid-26976,single-format-standard,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Prins Bernhardstraat 54 Zwolle

Aangekocht: 2023 door Janou Heldoorn

In de geliefde wijk Veerallee op een locatie met vrij uitzicht aan de voorzijde, staat deze hoekwoning met eigen oprit, uitbouw aan de achterzijde en vrijstaande berging. De woning is omstreeks 1961 gebouwd en vanaf 2011 gemoderniseerd. In 2020 is de Cv-installatie volledig vervangen en is op de begane grond vloerverwarming aangelegd. De pvc-vloer in visgraatmotief i.c.m. de hoge plinten,  gestucte muren en en suite deuren geven het geheel een fijne uitstraling.

De achtertuin is gelegen op het zuidoosten en biedt door de hoekligging veel privacy.