Carry van Bruggenstraat 23 in Zwolle - Meneer de Aankoopmakelaar
27025
post-template-default,single,single-post,postid-27025,single-format-standard,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Carry van Bruggenstraat 23 in Zwolle

Aangekocht: 2023 door Janou Heldoorn

Dit betreft een prachtige woning met veel leefruimte. De woonkamer heeft een prachtige keuken, openslaande deuren naar de tuin, een bijkeuken, vijf mooie slaapkamers, een nette badkamer, heel veel  bergruimte, een  voortuin en een zonnige achtertuin voorzien van berging en achterom.

De ligging van deze woning in de wijk De Wipstrik is gunstig, op loopafstand van de speeltuin, de buurtsuper en het openluchtbad. Men woont hier op een paar minuten wandelen van de winkels en de binnenstad, maar toch in een rustige en vriendelijke straat. De uitvalswegen met de A28, scholen en sportscholen, het ziekenhuis en het stadion, het Wezenlandenpark, vind men op korte afstand.