Dilleweg 20 in Zwolle - Meneer de Aankoopmakelaar
27068
post-template-default,single,single-post,postid-27068,single-format-standard,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Dilleweg 20 in Zwolle

Aangekocht: 2023 door Janou Heldoorn

In de geliefde woonwijk Westenholte is deze ruime hoekwoning met aanbouw gelegen.

De locatie is uniek te noemen, zo grenst de woning aan de achterzijde aan een brede groenstrook met daarachter een speelveld. Westenholte staat bekend om het vriendelijke en dorpse karakter dat voor vele doelgroepen aantrekkelijk is. Het centrum van Westenholte is op loopafstand en het centrum van Zwolle is op fietsafstand. De woning is door de jaren heen goed onderhouden, dat ziet u van binnen terug.