Prinses Margrietlaan 30A Rotterdam - Meneer de Aankoopmakelaar
27073
post-template-default,single,single-post,postid-27073,single-format-standard,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Prinses Margrietlaan 30A Rotterdam

Aangekocht: 2023 door Patricia Wilkes

Deze dubbele benedenwoning heeft het behoud van de authentieke details gecombineerd met een strakke afwerking. De en suite deuren, glas-in-lood ramen en houten vloer zorgen voor enorm veel sfeer. De woning is voorzien van een moderne keuken en badkamer, drie slaapkamers en een ruime tuin.

De buurt Hillegersberg-Zuid is net buiten de ring gelegen in een water- en lommerrijk gebied en hierdoor lekker rustig en kindvriendelijk. Scholen (basis- en voortgezet onderwijs), sportfaciliteiten, supermarkten, een zwembad en kinderboerderij liggen in de directe omgeving.