Aankoopmakelaar Duiven - Meneer de Aankoopmakelaar
25964
page-template-default,page,page-id-25964,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Aankoopmakelaar Duiven e.o.

 

Een huis kopen is een grote stap. Het kopen van een woning zal een van grootste uitgave in uw leven zijn. Het is dus van groot belang om hier uiterst zorgvuldig mee om te gaan. Laat u vooral heel goed adviseren.

 

Schakel Meneer de Aankoopmakelaar in.

 

Het inschakelen van een hypotheekadviseur vind men dan vaak van zelfsprekend. Maar denk bij een huis kopen in Duiven e.o. dan ook eens aan een aankoopmakelaar: een makelaar die juist aan uw kant staat als koper van een huis. Een makelaar die opkomt voor uw belangen en voor u de beste prijs onderhandelt. Meneer de Aankoopmakelaar verkoopt niet en handelt dus puur en alleen in uw belang als koper.

 

Veel kopers denken juist dat ze bij een huis kopen geen eigen makelaar nodig hebben maar:

  • Hoe weet u welke prijs reëel voor de woning?
  • Hoe herkent u gebreken aan de woning?
  • Hoe onderzoekt u of er wel of geen ondergrondse tanks aanwezig zijn?
  • Hoe leest en beoordeeld u de stukken van een V.v.E.?
  • Hoe krijgt u eerlijke en betrouwbare antwoorden op al uw vragen betreffende de aankoop van een woning?
  • Hoe moet u handelen als bij de inspectie van de woning blijkt dat er iets niet in orde is of als de afspraken op de lijst van zaken niet zijn nagekomen?

Maak vrijblijvend kennis met Meneer de Aankoopmakelaar

 

Meneer de Aankoopmakelaar staat u met raad en daad bij in het gehele aankoopproces. Neem contact op met Meneer de Aankoopmakelaar om praten over al uw woonwensen en verwachtingen omtrent een huis kopen in Duiven e.o. en kom erachter dat u met de hulp van Meneer de Aankoopmakelaar zonder stress uw droomhuis kunt kopen.

 

Uw aankoop is onze zorg!

 

Regio Duiven e.o.

 

Duiven is een gemeent in de stadregio-subregio Arnhem, in en ligt onder de rook van de stad Arnhem. Hoofdplaats is Duiven. De gemeente Duiven heeft 24.969 inwoners per 1 juli 2021 (bron: CBS). Duiven vormt samen met de gebieden van de gemeenten Zevenaar en Westervoort de streek De Liemers.

 

De gemeente ligt aan de snelweg de A12 ten noorden van het  Pannerdensch Kanaal. Vandaag de dag fungeert Duiven als het centrum voor reguliere bedrijvigheid, (groot-) handel en industrie. Daarnaast profiteert Duiven van een gunstige ligging tussen tussen Arnhem en de Duits-Nederlandse grens. De gemeente herbergt onder meer een meubelboulevard en grote industrieterreinen.