Aankoopmakelaar Elst - Meneer de Aankoopmakelaar
25970
page-template-default,page,page-id-25970,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Aankoopmakelaar Elst e.o.

 

Het kopen van een woning is een bijzondere gebeurtenis. U doet dit tenslotte niet iedere dag. Er zijn veel zaken om rekening mee te houden, maar het belangrijkste is het gevoel dat u heeft bij een woning. Bij sommige woningen weet u bij de voordeur al dat dit niet het huis is wat u zoekt. Dat gevoel zal zelden omslaan in een goed gevoel. Het wordt moeilijker als het gevoel juist heel goed is. Sommige belangrijke zaken kunt u hierdoor over het hoofd zien. Liefde maakt blind, tenslotte. Het is dus belangrijk om hier zorgvuldig mee om te gaan en u goed te laten adviseren.

 

Schakel Meneer de Aankoopmakelaar in.

 

Het inschakelen van een hypotheekadviseur vind men dan vaak van zelfsprekend. Maar denk bij een huis kopen in Elst e.o. dan ook eens aan een aankoopmakelaar: een makelaar die juist aan uw kant staat als koper van een huis. Een makelaar die opkomt voor uw belangen en voor u de beste prijs onderhandelt. Meneer de Aankoopmakelaar verkoopt niet en handelt dus puur en alleen in uw belang als koper.

 

Veel kopers denken juist dat ze bij een huis kopen geen eigen makelaar nodig hebben maar:

  • Hoe weet u welke prijs reëel voor de woning?
  • Hoe herkent u gebreken aan de woning?
  • Hoe onderzoekt u of er wel of geen ondergrondse tanks aanwezig zijn?
  • Hoe leest en beoordeeld u de stukken van een V.v.E.?
  • Hoe krijgt u eerlijke en betrouwbare antwoorden op al uw vragen betreffende de aankoop van een woning?
  • Hoe moet u handelen als bij de inspectie van de woning blijkt dat er iets niet in orde is of als de afspraken op de lijst van zaken niet zijn nagekomen?

Maak vrijblijvend kennis met Meneer de Aankoopmakelaar

 

Meneer de Aankoopmakelaar staat u met raad en daad bij in het gehele aankoopproces. Neem contact op met Meneer de Aankoopmakelaar om praten over al uw woonwensen en verwachtingen omtrent een huis kopen in Dalfsen e.o. en kom erachter dat u met de hulp van Meneer de Aankoopmakelaar zonder stress uw droomhuis kunt kopen.

 

Uw aankoop is onze zorg!

 

Regio Elst e.o.

 

Elst is het grootste dorp van de Gelderse gemeente Overbetuwe. Elst is een zeer gewenste woonplaats. Dat komt onder meer door het winkelaanbod en de infrastructuur. Er is een eigen station en is centraal gelegen tussen Arnhem en Nijmegen. Dat dorpse karakter tussen twee steden trekt veel mensen aan.

 

Ook niet onbelangrijk, Elst heeft goede horeca. Je kunt hier iedere avond uit eten, zonder dat je twee keer per week hetzelfde eet. Ook de variatie in winkels wordt gewaardeerd. Elst kent veel eigen ondernemers, in plaats van ketens.

 

In Elst is het Galamapark te vinden. Ook is er in Elst het museum in en onder de Grote Kerk, waar resten van een Romeinse Tempel liggen.
Elke eerste maandag in September is er een paardenmarkt, een van de grootste van Nederland.