Aankoopmakelaar Velp - Meneer de Aankoopmakelaar
25968
page-template-default,page,page-id-25968,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Aankoopmakelaar Velp e.o.

 

Een huis kopen is een bijzondere aangelegenheid. Er komt vaak veel meer bij kijken dan men denkt. Tevens is het een van de duurste aankopen die u in uw leven zult doen. Het is dus belangrijk om hier zorgvuldig mee om te gaan en u goed te laten adviseren.

 

Schakel Meneer de Aankoopmakelaar in.

 

Het inschakelen van een hypotheekadviseur vind men dan vaak van zelfsprekend. Maar denk bij een huis kopen in Velp e.o. dan ook eens aan een aankoopmakelaar: een makelaar die juist aan uw kant staat als koper van een huis. Een makelaar die opkomt voor uw belangen en voor u de beste prijs onderhandelt. Meneer de Aankoopmakelaar verkoopt niet en handelt dus puur en alleen in uw belang als koper.

 

Veel kopers denken juist dat ze bij een huis kopen geen eigen makelaar nodig hebben maar:

  • Hoe weet u welke prijs reëel voor de woning?
  • Hoe herkent u gebreken aan de woning?
  • Hoe onderzoekt u of er wel of geen ondergrondse tanks aanwezig zijn?
  • Hoe leest en beoordeeld u de stukken van een V.v.E.?
  • Hoe krijgt u eerlijke en betrouwbare antwoorden op al uw vragen betreffende de aankoop van een woning?
  • Hoe moet u handelen als bij de inspectie van de woning blijkt dat er iets niet in orde is of als de afspraken op de lijst van zaken niet zijn nagekomen?

Maak vrijblijvend kennis met Meneer de Aankoopmakelaar

 

Meneer de Aankoopmakelaar staat u met raad en daad bij in het gehele aankoopproces. Neem contact op met Meneer de Aankoopmakelaar om praten over al uw woonwensen en verwachtingen omtrent een huis kopen in Velp e.o. en kom erachter dat u met de hulp van Meneer de Aankoopmakelaar zonder stress uw droomhuis kunt kopen.

 

Uw aankoop is onze zorg!

 

Regio Velp e.o.

 

Statige villa’s, oude gebouwen, een levendig centrum en de groene omgeving bepalen de karakteristieke sfeer van het dorp Velp dat is ontstaan rond de kerk, de Oude Jan, de bijnaam van de Mattheuskerk. In het centrum van Velp is van alles te beleven, winkels, speciaalzaken, restaurants, terrassen en op donderdagochtend is er markt. Velp beschikt over een treinstation.

In heel Velp kunt u genieten van beeldende kunst in de openbare ruimte. Ook heeft Velp een watermolen die nog in werking is.

Het huidige centrum, ook wel “Hart van Velp” genoemd, ligt aan de Hoofdstraat, de oorspronkelijk doorgaande weg van Arnhem naar Zutphen. Deze functie is inmiddels overgenomen door de A348. Samen met de Hoofdstraat vormen de Overtuin, Emmastraat, de Rozendaalselaan het gezellige en gevarieerde winkelgebied van Velp.