Aankoop huis met hulp van Mevrouw de Aankoopmakelaar
35
page-template-default,page,page-id-35,page-child,parent-pageid-19488,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Wat doet een aankoopmakelaar voor u?

Intake

Graag nodigen wij u uit voor een persoonlijke kennismaking met een van onze aankoopmakelaars. In dit gesprek brengen wij uw woonwensen in kaart.

De bezichtiging

Heeft u een interessant huis gezien? Laat het ons zo spoedig mogelijk weten. Wij plannen een bezichtiging samen met u in. Indien u na de bezichtiging interesse heeft in de woning, zullen wij voor u een uitgebreid bezichtigingsverslag maken. Heeft u geen interesse meer in de woning, kijken we natuurlijk samen verder.

De onderhandelingen

Ja! We hebben uw droomhuis gevonden, maar hoe nu verder? Aan de hand van ons uitgebreide bezichtigingsverslag kunnen wij samen met u een strategie bepalen. Wij brengen een bod uit namens u, samen met alle voor u relevante voorwaarden. Ook zullen we alle stukken die behorend bij het huis doornemen.

De koopakte en de akte van levering

Uw droomhuis is aangekocht! Samen met u nemen we de koopakte en ook de notariële akte door. Tevens zijn wij samen met u bij de eindinspectie van het huis en de overdracht bij de notaris.

 

In de regio Amsterdam gaat dit iets anders. Daar wordt de koopakte opgemaakt door de notaris en op het kantoor van de notaris wordt deze ondertekend.