Referenties - Meneer de Aankoopmakelaar
21187
page-template-default,page,page-id-21187,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

“Everything went very smooth and everything was very clear, they made things very easy for us. They were always reachable, they had knowledge and experience to share with us. I would recommend Peter (&Tanja) to anyone who is looking for a house to buy”

“Thanks for your great help on end to end buying house process. It was very easy to communicate and take action anytime when we reach out and everything was carefully handled by the agent on behalf of us. Additionally, it was very professional during the viewing of the house which helped a lot to take the serious step of buying the house we really liked. Regards.””

“Onwijs goed geholpen door Patricia en de andere dames op kantoor! Zo blij dat we bij hen terecht zijn gekomen. Altijd snel handelen, goede communicatie, we hadden het zonder Patricia en haar kennis en kundigheid niet zelf gekund!”

“Binnen drie weken een fantastisch huis gevonden met behulp van Monique! Monique heeft veel kennis van de markt, is realistisch en pakt lekker door! Je komt niet voor verrassingen te staan bij het aankopen van een huis, want Monique zorgt dat alle stukken goed zijn doorgenomen en alle details over de woning duidelijk zijn. Wij kunnen Monique zeker aanraden als aankoopmakelaar!”

Bron: Google, 2022

Bron: Google, 2022

Bron: Wie is de beste makelaar, 2022

Bron: Wie is de beste makelaar, 2022

“Hele fijne ervaring met Monique. Allereerst wordt er goed gescreend op de wensen die je hebt, en je krijgt een realistisch advies waar rekening mee te houden qua budget en mogelijkheden. Ze is verder heel proactief met het aandragen van mogelijke matches qua appartementen, ze gaat met iedere bezichtiging mee, stelt kritische vragen aan de verkopend makelaar en zoekt alles tot in de details uit, zodat je zeker bent dat er geen verassingen naar voren komen na het sluiten van de overeenkomst. Stap voor stap op een heel persoonlijke manier begeleid en uiteindelijk een appartement gevonden dat voldoet aan alle wensen die ik had. Ik kan Monique van harte aanbevelen aan eenieder die een nieuwe woning zoekt.”

“Peter is een hele fijne en vriendelijke aankoopmakelaar. Hij is enthousiast, meedenkend en heeft echt zijn best voor ons gedaan. Hij is oprecht, heeft veel kennis en geeft eerlijk advies, iets waar wij heel veel aan hebben gehad! Wij zouden Peter zeker aanbevelen.”

“Xandra en Sandra hebben in grote mate bijgedragen aan het succesvol aankopen van een fijne woning in Leiden. Zonder Xandra was het hoogstwaarschijnlijk niet gelukt in deze lastige tijd. Zou iederéén aanraden hen in te schakelen! Begeleiding van Xandra is top! Scoort wat mij betreft op alle onderdelen een 10 en samen met Sandra die alles administratief ondersteunt, een prima team. Dank jullie wel. Julia, Leiden “

“Na de eerste gezamenlijke bezichtiging was het gelijk raak, ons eerste eigen huis. Als jonge starters op de arbeidsmarkt waren we heel blij met een ervaren aankoopmakelaar als Jeannet. Ze hielp ons met een kritische kijk op het huis tijdens de bezichtiging, een vergelijking met soortgelijke woningen en bepalen van het bod. Zowel Jeannet als de andere medewerkers van het kantoor waren snel in reageren. De samenwerking hebben we als heel prettig ervaren. Jeannet was enthousiast, no-nonsense en had humor wat helpt in zo’n spannend proces als het kopen van een eerste huis. Zeer aan te raden!”

Bron: Google, 2022

Bron: Wie is de beste makelaar, 2022

Bron: Wie is de beste makelaar, 2022

Bron: Wie is de beste makelaar, 2022

“Voor Carla waren wij zelf op zoek naar een eerste huis, maar wilde het maar niet lukken. We hadden de hoop een beetje opgegeven. En daar was Carla. Nas een kennismakingsgesprek met Carls, had zij al snel in de gaten wat wij voor een personen waren. Ze wist ons huizen voor te leggen die ook echt bij ons pastte qua persoonlijkheid. In de moeilijke huizenmarkt heeft ze met ons vele bezichtigingen afgelopen. Via de whatsappgroep was er snel contact en konden bezichtigingen snel ingepland worden. Bij elk huis was ze kritisch en zag ze dingen die wij zelf niet zagen en wees ons daarop. Ook tijdens het hele biedingsproces sta je er niet alleen voor. Ze denkt mee en geeft advies. Na vele bezichtigingen is het ons dan toch gelukt om een huis te vinden en zijn dan ook erg blij met alle hulp en inzet die we van Carla hebben gekregen. Een dikke 10 want zonder Carla was het niet gelukt.”

“Vorig jaar had ik het plan gemaakt om een huis te kopen. In eerste instantie zelf wat bezichtigen gedaan om te kijken wat mij leuk leek. Al snel bleek het bijna niet te doen in deze huidige huizenmarkt. Na wat zoeken kwam ik bij Jeannet terecht van ‘Mevrouw de aankoopmakelaar’. Door het eerste gesprek voelde ik me gelijk op mijn gemak en kreeg ik veel adviezen en tips. Ik waardeer het ook dat ze met elke bezichtiging meeging. Na vier maanden vond ik echt mijn droom huisje. Ik ben heel blij met Jeannette vanwege haar deskundigheid, eerlijkheid, betrokkenheid, doorzettingsvermogen en enthousiasme. Ik kan haar aan iedereen aanbevelen.”

“Mijn vriend en ik kwamen voor een intakegesprek naar het kantoor van Mevrouw de aankoopmakelaar in Rotterdam. We werden meteen aangestoken door het enthousiasme van Patricia en de andere meiden. Ook kregen we een heel prettig gevoel bij de manier van werken. Gedurende het proces van bezichtigingen en bieden is het zo fijn om iemand bij te hebben die jouw belangen behartigt, zeker in de huidige markt! Na elke bezichtiging kregen we een duidelijk bezichtiging verslag van Patricia waar we echt iets mee konden. Zo hebben wij na een aantal onvermijdelijke teleurstellingen ons fijne appartement in het centrum van Rotterdam kunnen bemachtigen! Mevrouw de aankoopmakelaar is absoluut een aanrader!”

“Wij zijn heel erg blij dat Xandra en Sandra van Mevrouw de Aankoopmakelaar ons hebben geholpen met de aankoop van ons eerste huis. Met de hulp van Mevrouw de Aankoopmakelaar hebben we binnen een paar maanden ons droomhuis kunnen vinden en aankopen, en dat in deze markt! Het is erg fijn om te kunnen vertrouwen op de kennis en ervaring van Xandra. Ze heeft veel kennis van de lokale huizenmarkt en weet waarde en verwachte biedingen goed in te schatten. Het contact is prettig, persoonlijk en snel. Xandra is professioneel, open en positief maar ook realistisch en eerlijk. Ook de hulp na het geaccepteerde bod is erg fijn. Het contact met de verkopende partij, notaris en controle van het koopcontract wordt volledig uit handen genomen.”

Bron: Wie is de beste makelaar, 2022

Bron: Wie is de beste makelaar, 2022

Bron: Wie is de beste makelaar, 2022

Bron: Wie is de beste makelaar, 2022

Cloudia heeft mij geholpen met de aankoop van een woning in Tilburg (2022). Ondanks al die toestanden op de huizenmarkt en mijn klein budget, is het ons toch gelukt binnen 2 maanden een woning te kopen. Top!
PS. Zij was erg toegankelijk en altijd bereikbaar voor vragen.

Elles heeft ons in de zoektocht naar een woning aan de Costa Blanca zeer goed en professioneel geholpen. Van het zoeken naar de geschikte woning tot aan het tekenen van de koopovereenkomst bij de notaris. Na een inventarisatiegesprek heeft zij diverse huizen in verschillende steden aangedragen en zijn we stapje voor stapje gekomen tot onze gewenste woning welke wij hebben gevonden in Moraira. Haar kennis van de Spaanse woningmarkt, de regelgeving en het spreken van de verschillende talen maakt het erg prettig samenwerken. Elles ontzorgt haar klanten en geeft je (eerlijk) advies. Ook na de aankoop kunnen wij nog gebruik maken van haar kennis en kunde.

Wij hebben hele goede ervaringen met Monique, tijdens de gerichte aankoop van ons nieuwe huis. Ze is duidelijk, maar ook vriendelijk en stelt goede vragen. De communicatie was vanaf het eerste contact heel helder en prettig. Ook haar deskundige blik heeft ons veel vertrouwen gegeven in onze aankoop. We zijn kortom super tevreden!

“Wij hebben onder begeleiding van Xandra ons eerste huis gekocht. Xandra heeft ons geholpen met het bieden op het huis. Ze kon ons goed adviseren over ons uiteindelijke bod. Daarnaast heeft ze ons geholpen met alles wat er geregeld moet worden op het moment dat je een huis aankoopt. Ze heeft al onze vragen beantwoord en ze reageert altijd snel. Wij raden Mevrouw de Aankoopmakelaar aan. We zijn heel tevreden.”

Bron: Google, 2022

Bron: Google, 2022

Bron: Wie is de beste makelaar, 2022

Bron: Wie is de beste makelaar, 2022

My experience with Jeannet as my aankoopmakelaar was very positive. As a first time buyer she guided me through the process and made sure everything was in order before, during and after the buy. During the bidding process she ensured I secured the house I wanted and with her experience even managed to down-negotiate the price. The entire process was extremely smooth and stress-free. Jeannet herself is a very pleasant, responsive and pro-active person and was always available when I needed her. I warmly recommend her.

Esther and her team has helped us enormously with the purchase of our new home. They are very client-oriented and really try to do their best to help, especially given the crazy market that is now. The Mevrouw de Aankoopmakelaar was recommended to us by a friend, and we in turn are very happy with their service.

From the first moment we got in touch with Xandra from the Mevrouw de Aankoopmakelaar office, it was an enjoyable experience. After we have discovered our dream home at Funda, Xandra led us through the rest of the processes (viewing, bidding, and purchase) with kindness, knowledge, and enthusiasm. She ensured that we made a successful bid and obtained our new property quickly. Xandra understood our needs and wishes and with gentle guidance helped us to make the best choices at every step. Xandra and Sandra provided support, information, explanation and advice whenever we needed it.

Cloudia is een zeer enthousiast persoon die je graag bij je bezichtiging mee wilt hebben. Ze laat je op meerdere manieren naar een huis kijken. Vaak een echte eye opener!
Daarnaast is ze erg vakkundig en is ze vaak recht door zee wat voor ons als erg prettig is ervaren. Communicatief top! Zeer aan te raden als aankoopmakelaar!

Bron: Wie is de beste makelaar, 2022

Bron: Wie is de beste makelaar, 2022

Bron: Wie is de beste makelaar, 2022

Bron: Google, 2022

“Peter is een bekwame en vriendelijke aankoopmakelaar. Hij gaat mee naar alle bezichtigingen en overlegt naderhand goed of het huis echt bij je past en of je dus een bod zou willen uitbrengen. Hij geeft goed en duidelijk advies bij het uitbrengen van een bod en loodst je duidelijk door alle daaropvolgende stappen.”

We bought two properties in two different instances with Monique and we’ve always had a great experience with her. Monique is a professional and experienced real estate agent, which enabled us to buy first an apartment and then a house… Monique was very reliable and prompt to address any questions or concerns that we had. If needed, she explained what was going on in the Dutch housing market in a way that is easy to understand and set the right expectations, in a realistic way… She really made the whole process in finding an apartment/house in the Netherlands very smooth and easy. Bottom line, we felt lucky to find her and we highly recommend her.”

“Samen met Xandra ging ik op zoek naar mijn eerste huis. Hierbij had ik behoefte aan veel duidelijkheid en heldere informatie. Xandra is eerlijk, professioneel en betrokken. Ik kreeg heldere informatie en advies waar nodig. Ik zou haar zeker aanraden, juist voor starters.”

Wij zijn zeer tevreden over Carla! Zij heeft ons kunnen helpen aan een prachtig huis in deze ‘gekke’ huizenmarkt. Carla luistert naar je wensen en zoekt hier huizen op uit. Ook kijkt zij net even anders (op andere punten) tijdens bezichtigingen dan wij als kopers doen. We hadden bijna dagelijks contact via een groepsapp die zij aangemaakt had. Hierdoor konden we snel met elkaar overleggen en reageren. Dit was zeer prettig! Ook na het tekenen van het voorlopig contract blijft ze betrokken bij ons. En we kunnen altijd advies of tips van haar krijgen. Kortom wij bevelen Carla zeker aan!

Bron: Wie is de beste makelaar, 2021

Bron: Google, 2021

Bron: Wie is de beste makelaar, 2021

Bron: Wie is de beste makelaar, 2021

“Outstanding customer care. Recently bought my first house through Mevrouw de Aankoopmakelaar. The whole process was very fast, smooth, clear… and fun! Xandra and Sandra were always ready to offer that extra help that really makes the difference. Highly recommended!”

“Peter was very helpful in getting us our first home. As first time-buyers, we had a lot of questions and concerns, Peter was always nice to talk about these concerns and very detailed in his response. He has a clear understanding of the market. I would recommend him to anyone looking for a home.”

“We have nothing but the best to say about Mevrouw de Aankoopmakelaar. Especially for our agent Patricia. She is an absolute professional at her job, and always there to help you. With an attitude which motivates you and help you take the correct choices and path. 1000% recommend them.”

Xandra en Sandra leveren fantastisch snelle service. Ze zijn altijd bereikbaar, denken mee en zorgen ervoor dat bezichtigingen etc. snel worden ingepland. We hebben binnen een aantal weken een huis weten te kopen, wat in de huidige markt erg bijzonder is.

Bron: Wie is de beste makelaar, 2021

Bron: Wie is de beste makelaar, 2021

Bron: Google, 2021

Bron: Wie is de beste makelaar, 2021

Dankzij Carla heb ik in deze moeilijke tijd een huis gevonden! Ze heeft een goede kijk op welke huizen geschikt zijn en welke niet. Wat ik erg sterk aan haar vond is dat ze erg terughoudend was als het ging om welk huis nou echt geschikt was. Ze zet daarin echt de belangen van haar klant voorop en is kritisch op het aanbod van haar collega verkoopmakelaars. Ik raad iedereen van harte aan haar in de arm te nemen!

“Als ik zou kunnen zou ik ze een 20 geven. Hoe fijn is het in deze totaal gekke huizenmarkt mensen te hebben op wie je kan bouwen. Lange ervaring meer dan gedegen kennis van het vak. Snel schakelen tussen inhoud en emotie als het tegenvalt. Samen gaan ze ervoor en ik heb ondanks alle gekte een huis gevonden waar ik heel blij mee ben. Ze nemen hun verantwoordelijkheid zelf als hun taken al afgerond zijn. Een makelaarskantoor die de uitdaging van een op hol geslagen huizenmarkt meer dan aankan!”

Wij kunnen Mevrouw de Aankoopmakelaar van harte aanbevelen. Sandra en Xandra zijn beide erg behulpzaam, altijd goed bereikbaar en hebben veel marktkennis. Gedurende het gehele traject hebben zij ons voorzien van gedegen advies en werden we goed en professioneel begeleid tijdens de bezichtigingen en het biedingsproces. Wij zijn erg tevreden met het appartement dat we hebben aangekocht en met de diensten van Mevrouw de Aankoopmakelaar die dit mogelijk hebben gemaakt!

“Xandra Walburg heeft onze jonge dochter uitstekend bijgestaan in de zoektocht en bij de aankoop van een appartement om tijdens de studie en de jaren daarna in te wonen. Zij kent de Leidse woningmarkt en heeft ons prima geadviseerd. Zij is goed bereikbaar voor overleg en kan snel schakelen. Op het cruciale moment was zij zeer slagvaardig. Daarbij wordt zij goed ondersteund door haar assistente Sandra.”

Bron: Google, 2021

Bron: Wie is de beste makelaar, 2021

Bron: Wie is de beste makelaar, 2021

Bron: Google, 2021

“…Niet alleen heeft Xandra uitstekende kennis over de woningmarkt en heeft ze de juiste connecties, communicatief is zij ook zeer vaardig. Wat wij bijzonder waardeerden was dat Xandra ontzettend snel reageerde op onze berichten, ook in de avond en in het weekend. Hierdoor wisten we altijd waar we aan toe waren. Bij elke bezichtiging kon Xandra door haar enorme bagage aan ervaring de “verborgen/zichtbare mankementen” benoemen… Al met al hebben wij alleen maar LOF voor Xandra en wij bevelen haar dan ook van harte aan.”

Dankzij Mevrouw de Aankoopmakelaar wonen we nu in een fijn huis op een fantastische plek. Dat het zo snel raak zou zijn in deze tijd van krapte hadden we niet verwacht. Carla is betrokken, begreep snel wat onze woonwensen waren, heeft verstand van zaken en een kritische blik die ons enthousiasme soms terecht wat temperde. Voor ons een topmakelaar!

We recently bought a house through Mevrouw de Aankoopmakelaar. Sandra & Xandra were helpful, always available and very knowledgeable. The process of getting the property was smooth and they always kept us updated of progress. We found our property in less than a half year which is an amazing achievement considering the current market. We highly recommend Mevrouw de Aankoopmakelaar.

“Carla Dekker is adequaat en nuchter. Ze heeft snel door wat je woonwensen zijn. Voor ons heeft ze in een maand een huis gevonden in Zwolle!
Haar kennis van huizen en de buurt was een zeer goede aanvulling in onze zoektocht.”

Bron: Wie is de beste makelaar, 2021

Bron: Wie is de beste makelaar en Google, 2021

Bron: Google, 2021

Bron: Google, 2021

Dankzij Carla een huis gekocht in deze zeer moeilijke huizenmarkt! Carla leert je kijken naar een huis tijdens een bezichtiging en helpt je je wensen naar realiteit in te zien. Carla werkt prettig rondom het aanbod; via een gezamenlijke what’s app groep konden we vlot reageren op eventuele bezichtigingen. Proces rondom bod uitbrengen en voorlopige akte tekenen was helder en goed

Ik had veel moeite met het vinden van een appartement, zeker in de huidige markt, met veel meer vraag dan aanbod. Met de hulp van Cloudia heb ik snel iets gevonden, en ze heeft ervoor gezorgd dat ik niet te veel betaalde.

Een aantal maanden geleden ben ik begonnen met mijn zoektocht naar een appartement. Na een kennismakingsgesprek bij Patricia op het kantoor had ik direct een goed gevoel. Het was erg fijn om bij elke bezichtiging iemand erbij te hebben die weet welke vragen gesteld moeten worden, en vervolgens de stukken doorneemt. Op deze manier hebben we samen een aantal appartementen bekeken en na 4 keer een bod uitbrengen was het naar mijn verbazing al raak! Zonder aankoopmakelaar was dit zeker niet gelukt, dus ik ben ontzettend dankbaar voor de hulp, kennis en enthousiasme die Patricia met haar mee bracht.

Dankzij Xandra hebben we (binnen een half jaar) ons eerste huis kunnen kopen in deze enorm hectische markt. Xandra is ontzettend professioneel, kent de markt goed en schakelt snel. Daarnaast denkt ze mee, is ze altijd goed bereikbaar, én bereid om alles uitgebreid uit te leggen. Voor ons als starters was dat laatste ook erg fijn. We kijken terug op een heel prettige samenwerking met Xandra en Sandra, en kunnen Mevrouw de Aankoopmakelaar aan iedereen aanbevelen!

Bron: Wie is de beste makelaar, 2021

Bron: Wie is de beste makelaar, 2021

Bron: Wie is de beste makelaar, 2021

Bron: Google, 2021

Na de eerste bezichtiging een mooi bod gedaan en na wat onderhandelen door Xandra is het geaccepteerd. Ben heel goed geadviseerd en Xandra neemt de tijd om alles rustig uit te leggen. Daarnaast wordt alles geregeld en staan Xandra en Sandra klaar om eventuele onduidelijkheden weg te nemen. Nogmaals ontzettend bedankt!

Met een drukke baan is het heel fijn dat mevrouw de aankoopmakelaar veel werk uit handen neemt. In een lastige markt toch binnen 5 maanden een huis gevonden die aan al mijn eisen voldoet.

Binnen zeer korte tijd (lees: 2 bezichtigingen) hadden wij ons huis gekocht met hulp van Xandra, die altijd vriendelijk en goed bereikbaar is.
Twijfel niet: je hebt aan haar echt een goeie!

Erg blij met de hulp van Cloudia, in een heel krappe markt heeft ze me snel aan een fijn appartement geholpen.

Bron: Google, 2021

Bron: Wie is de beste makelaar, 2021

Bron: Google, 2021

Bron: Google, 2021

“Het aankopen van een woning in een zeer krappe markt was met Cloudia toch nog aangenaam. Omdat we op korte termijn iets zochten hadden we een groot aantal bezichtigingen per week, dit was voor Cloudia geen enkel probleem. Cloudia was realistisch over een woning die bij ons zou passen, dit verloren we soms zelf uit het oog door de krapte op de woningmarkt.”

We hebben twee keer een huis gekocht met Xandra Walburg en in beide gevallen zijn we uiterst professioneel begeleid. Ze is vriendelijk, duidelijk, geduldig, legt alles uit en denkt prettig mee. In beide gevallen heeft ze het verschil gemaakt waardoor we een woning hebben kunnen kopen die bij ons past. We kunnen haar enorm aanbevelen.

Dankzij Mevrouw de Aankoopmakelaar heb ik in korte tijd het juiste appartement voor mij gevonden. Komende vanuit het buitenland ben ik in korte tijd erg goed en professioneel begeleid om zo de juiste keuze te kunnen maken. Esther en team ENORM DANK!

Cloudia heeft ons geholpen met de aankoop van ons huis in Tilburg. Ze is een nette, lieve, vrolijke vrouw die veel ervaring en verstand heeft van het aankopen van een huis. Dankzij haar hulp hebben we in deze tijd meteen ons eerste huis kunnen kopen.

Bron: Wie is de beste makelaar, 2021

Bron: Google, 2021

Bron: Wie is de beste makelaar, 2021

Bron: Wie is de beste makelaar, 2021

“Carla heeft ons goed geholpen bij het zoeken van een nieuwe woning. We kregen altijd snel te horen wat het nieuwe aanbod was. Bij de bezichtigingen had zij een goede kritische blik op de woningen. Hierdoor zag zij details (=aandachtspunten) op die ons niet direct op waren gevallen. Ze besprak deze altijd eerlijk met ons. Kortom, we zijn blij met Carla haar goede hulp.”

“Mevrouw de Aankoopmakelaar is een fris, eerlijk aankoopmakelaarskantoor met korte lijntjes. Geen poespas, geen kletspraatjes, maar vooral een aanpakmentaliteit. Dankzij Esther, maar ook dankzij Christina met wie ik voornamelijk veel op en neer heb gemaild en gebeld, heb ik in deze gekke markt binnen drie maanden een prachtig appartement kunnen kopen in Den Haag. Er werd met me meegedacht, ik voelde me vrij om alle vragen te stellen in deze voor mij nieuwe wereld en ik werd persoonlijk begeleid door alle stappen. Ik zou dit kantoor aan iedereen aanraden!”

Cloudia was great and always held my hand through the entire process of buying my first house! She was always ready to answer all my questions, no matter how crazy, and she really understood me and what I needed from my new house! Thank you Cloudia! I am very happy with my new house.

“Working with Mevrouw de Aankoopmakelaar (Monique) has been fantastic. Her expertise has made the entire process of buying a house incredibly smooth, and looking back, I couldn’t be happier with the result and the collaboration.”

Bron: Wie is de beste makelaar, 2021

Bron: google Wie is de beste makelaar, 2021

Bron: Google, 2021

Bron: Google, 2021

In deze keiharde huizenmarkt is het vinden van een huis nog nooit zo moeilijk geweest. Door enorme huizen schaarste en lage rentes schieten de prijzen de lucht in en kom je er als particulier haast niet meer tussen.
Vandaar dat mijn vriendin en ik mevrouw de aankoopmakelaar hebben ingeschakeld en dat was het beste besluit wat we hadden kunnen nemen. Xandra heeft deze normaal stressvolle periode haast stressvrij voor ons weten te maken. Het kost natuurlijk een aantal bezichtigingen, maar binnen een half jaar wisten we ons droomhuis te bemachtigen voor een goede prijs. Ongelofelijk!
…wij zijn perfect geholpen klanten en hebben niks aan te merken.”

“Wat een prettige ervaring om Cloudia als aankoopmakelaar te hebben gehad! Vriendelijk en doortastend, bekwaam en helder communicerend. Snel en goed bereikbaar, luistert goed en vertaalt het aanbod vervolgens naar de wens van de cliënt. Heeft een breed netwerk in de makelaardijwereld en behoed je voor bucks in een overspannen huizenmarkt… kortom Doen!!”

“Na een jaar zonder makelaar te hebben gezocht, besloten we toch maar een aankoopmakelaar in te schakelen en kwamen al snel, vanwege de goede recensies, bij Mevrouw de Aankoopmakelaar terecht. Dankzij het goede advies van Esther hebben we binnen twee weken een huis kunnen kopen (wat op deze markt niet meevalt)! Ze heeft ons ook uitstekend geholpen met het zonnescherm dat kapot bleek te zijn (wat niet op de vragenlijst stond). We hadden dit niet zonder haar kunnen doen.”

“Professional attitude and great service! Ellis and Patricia are a dream team who helped me to find an apartment I was looking for in Rotterdam. Patricia had a really positive attitude , even at times when we lost some bids she never gave up :)”

Bron: Google, 2021

Bron: Wie is de beste makelaar, 2021

Bron: Wie is de beste makelaar, 2021

Bron: Google, 2021

Als starter op de woningmarkt kwam ik bij Esther terecht. Tijdens ons kenningsmakingsgesprek kreeg ik al veel informatie en voelde ik me erg op mijn gemak. Esther was altijd goed te bereiken zowel doordeweeks als in het weekend en als ik geïnteresseerd was in een woning kreeg ik een uitgebreid advies ter overweging. Kortom, een erg fijne ervaring met een leuke woning als resultaat!

Toen we met de zoektocht naar een nieuwe woning begonnen, hadden we niet verwacht dat we zo snel met behulp van Mevrouw de Aankoopmakelaar het huis van onze dromen konden kopen! Dankzij het deskundig advies, het snelle handelen en ondersteuning tijdens het volledige aankoopproces is het allemaal vlot en soepel verlopen. We vonden het contact met Xandra en Sandra ook zeer prettig, en bevelen hen dan ook van harte aan bij de aankoop van een nieuwe woning in Leiden en omgeving.

Patricia and Mevrouw de Aankoopmakelaar was literally the best choice that I could make for finding my own apartment. She was extremely flexible and supportive. Moreover, in these challenging COVID-19 times, she represented me multiple times when I was not able to attend. Finally, Patricia was a great communicator and fully capable to cooperate with an international client like me. I highly recommend Patricia and Mevrouw de Aankoopmakelaar for future buyers. Trust me you will not regret it!

In het kort: Monique is geweldig! In het begin van onze zoektocht naar een huis heeft ze geduldig de tijd genomen om met ons een realistisch zoekprofiel op te stellen. Ze is duidelijk in wat wel en niet kan, maar laat haar cliënten in hun waarde en masseert ze voorzichtig doch daadkrachtig de goede kant op. Ze stond ons bij tijdens elke stap van het proces en zat overal bovenop. Heerlijk om die zorgen niet allemaal zelf te hoeven dragen. En wij hebben nu ons droomhuis gekocht. Monique, hartelijk dank!

Bron: Wie is de beste makelaar, 2021

Bron: Wie is de beste makelaar, 2021

Bron: Google, 2021

Bron: Google, 2021

“I had a great experience with Mevrouw de Aankoopmakelaar. Both Xandra and Sandra are very friendly and helpful. They understood my needs and helped me find the best apartment. Xandra knows the market and Leiden very well so I didn’t have to worry at all as she accompanied me to every viewing and checked the house thoroughly. I would recommend their services 100%.”

“Cloudia is een zeer betrokken makelaar die echt naar je wensen luistert. Maar ook zeker het lef heeft om onrealistische wensen bespreekbaar te maken…Tijdens een bezichtiging kan je dan ook met een gerust hart als koper vooral de focus leggen op de sfeer van het huis, de rest doet Cloudia. Poets haar bouwkundige kennis dan ook zeker niet uit. Na elke bezichtiging ontvang je een uitgebreid verslag van het huis en de omgeving. Wij raden Cloudia zeker aan. Zonder haar zouden wij nooit onze leuke jaren 30 huisje hebben kunnen bemachtigen. Zij weet hoe je moet onderhandelen, zelfs in deze overspannen markt.”

Als starters in deze markt kwamen wij er maar niet goed tussen. Uiteindelijk bij Xandra en haar team terecht gekomen en wat heeft zij ons goed geholpen! Vanaf moment 1 ging ze enthousiast aan de slag en uiteindelijk was het bij de 2e keer bieden al raak! Xandra nam alles voor ons uit handen en kwam met voorstellen voor een reëel maar niet buitensporig bod. Ook vanwege haar netwerk in Alphen heeft dit er voor gezorgd dat wij nu ons eerst huis in Alphen hebben. Aanrader!!

In onze zoektocht naar een passende woning voor ons jonge gezin heeft Carla ons goed geholpen. Ze is flexibel, duidelijk in haar communicatie en pro-actief. Ze denkt met je mee en laat je ook alternatieven zien die net even buiten je zoekopdracht vallen. Carla is transparant in het aankoopproces van een woning zowel financieel als qua procedure. Kortom, ze verstaat haar vak.

Bron: Wie is de beste makelaar, 2021

Bron: Wie is de beste makelaar, 2021

Bron: Wie is de beste makelaar, 2021

Bron: Google, 2021

This week I felt incredibly lucky to be able to sign my contract to the notary and this is thanks to Esther and her team! I took contact with her for the first time in October and here I’m at the end of January with already an apartment! despite of the very challenging market… Her assistants have always been really nice and very reactive to get us visits and Esther has always been enthusiastic, honest and really helpful and more important the office was ALWAYS taking my availabilities into account. We were able to also do everything in English…Therefore, I HIGHLY recommend to work with Mevrouw de Aankoopmakelaar

We zijn erg gelukkig met onze aankoop! Onze zoektocht naar ons droomhuis liep steeds vast door de ingewikkelde huizenmarkt in een voor ons onbekende stad. Carla kent Zwolle goed en heeft kennis van zaken. Maar bovenal heeft ze mensenkennis. Met gemak heeft ze ons gezin leren kennen waardoor ze ons heel goed kon adviseren. Ze heeft ons begeleid in het oriënteren waardoor we daarna konden focussen om snel keuzes te maken. We hebben door het netwerk van Carla een unieke kans gekregen. Een fijne samenwerking met humor en eerlijkheid. Een echte vakvrouw, van harte aanbevolen!”

Patricia was amazing in helping find and buy my house. The whole team was fast, professional and proactive. They almost made the whole process easy and fun…After each viewing, I was sent a detailed report about the house with bidding advice. Occasionally the advice was to not put a bid in at all. There was one occasion where I was ready and excited to bid on a property until I saw on the report that the building next door had just been sold to a night club… When I entered the bid for the house I am now living in, I wanted to go big. Patricia talked me down to something much more reasonable and assured me it was still enough. This saved me thousands of euros and easily covered the aankoopmakelaar fee. I have and will continue to recommend Patricia and the rest of the team to my friends and family.”

Mevrouw de aankoopmakelaar Leiden is een zeer professioneel kantoor dat ons enorm snel aan een woning heeft geholpen… Ze wist de juiste woningen te vinden die aan onze wensen voldeden en tijdens de bezichtigingen keek ze kritisch en heel detailgericht naar alle aspecten van de woning. Met haar gedegen marktkennis, vakkundigheid en eerlijkheid hielp ze ons met het voorbereiden van een bod en behoedde ze ons voor emotioneel bieden. Uiteindelijk hielp ze ons met een zeer scherp bod aan onze nieuwe woning. Wij raden iedereen ten zeerste aan om Xandra en Sandra van Mevrouw de aankoopmakelaar Leiden in te schakelen bij je zoektocht naar een woning!”

Bron: Wie is de beste makelaar, 2021

Bron: Wie is de beste makelaar, 2021

Bron: Wie is de beste makelaar, 2021

Bron: Wie is de beste makelaar, 2021

Dankzij Carla hebben wij in deze gekke tijd toch heel snel een mooie woning gevonden. Dit was zonder haar nooit gelukt.

“Top! Snel, persoonlijk, ter zake, kundig, op maat en vooral: GOED!”

Onwijs fijn geholpen bij Mevrouw de Aankoopmakelaar door Xandra en Sandra! Werken met een persoonlijke benadering, kijken echt waar naar jij op zoek bent en helpen je ook als je twijfelt. Daarnaast erg professioneel en zijn altijd goed te bereiken. Zeer tevreden en zeker aan te raden!

“Cloudia is een zeer ervaren makelaar die echt naar je luistert. Ik heb maandenlang moeite mee gehad om mijn eerste huis te vinden op deze krappe huizenmarkt maar zij heeft voor mij mogelijk gemaakt om binnen 5 weken (!) het koopcontract te tekenen. Naast haar professionele houding en deskundig advies vind ik haar persoonlijk ook een topper: mensgericht, geestig en begripvol! Kortom: ik raad Cloudia iedereen aan die op zoek is naar haar droomhuis; samen met haar zal je je nieuwe huis zeker vinden!”

Bron: Google, 2021

Bron: Wie is de beste makelaar, 2021

Bron: Wie is de beste makelaar, 2021

Bron: Wie is de beste makelaar, 2021

“…Al snel had Jeanet een beeld van wat voor type huizen ik leuk vond. De zoektocht ging verder en samen een aantal huizen bekeken. Wanneer ik een huis leuk vond en een bod overwoog kon Jeanet mij uitleggen waarom het wel of niet een goede aankoop zou zijn. Hier heb ik altijd op de deskundigheid van Jeanet vertrouwd… Ik ben erg blij met de begeleiding van Jeanet. Ze was duidelijk en snel met de info. Echt top! En daarnaast is Jeanet ook nog eens een hele gezellige makelaar, ook niet onbelangrijk! Kortom: echt een aanrader!”

“Augustus 2020 zijn we gestart met onze huiszoektocht via Mevr. de Aankoopmakelaar. Na een duidelijke intake met Esther van Heteren, liepen we naar buiten toe en keken we elkaar aan. “Ja deze club mensen voelt goed” om de stap van Arnhem naar Den Haag te zetten. Esther heeft een zeer goed netwerk en heeft ons extra geholpen bij de oplevering van het huis en je merkt aan alles dat ze snel schakelt en zaken direct voor je geregeld. Samenvattend, onze verwachtingen zijn overtroffen en raad deze makelaar zeker aan.”

“Wat waren wij ontzettend blij met Cloudia! In een heel kort tijdsbestek, middenin de Coronatijd, geholpen een appartement in Tilburg aan te kopen. Luisterde heel goed naar de woonwensen, kent de markt prima, voelde alles top aan, kwam altijd direct alle afspraken na, heel snel in de communicatie via allerlei kanalen (app, mail, telefoon). Zelfs nadat de koop was afgerond heeft ze persoonlijk zich er voor ingezet en geregeld dat er nog wat kasten werden weggehaald! In een woord: topaankoopmakelaar! Ik zou haar echt aan iedereen aanraden! Dubbel en dwars de commissie waard!”

“In 3 jaar tijd nu al voor de tweede keer Monique ingeschakeld… Op de gespannen Amsterdamse huizenmarkt bleek wederom haar vakmanschap erg waardevol… Ze werkt daarin volledig transparant en neemt je als klant goed mee in haar overwegingen.
Alle administratieve zaken, inspectie, overdracht etc. zijn uitstekend op orde en heb je als klant weinig omkijken naar. Haar tarieven zijn helder en worden vooraf goed besproken.
Kortom: de beste aankoopmakelaar op de Amsterdamse huizenmarkt die ik iedereen van harte aanbeveel!”

Bron: Wie is de beste makelaar, 2021

Bron: Wie is de beste makelaar, 2021

Bron: Wie is de beste makelaar, 2021

Bron: Wie is de beste makelaar, 2021