Peter Miedema - Meneer de Aankoopmakelaar
15329
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15329,page-child,parent-pageid-15781,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Meneer de Aankoopmakelaar Arnhem, Peter Miedema

Mijn naam is Peter Miedema en ik kan met veel enthousiasme zeggen dat ik de eerste Meneer de Aankoopmakelaar ben. Na jaren mensen te hebben begeleid op gebied van sport en voeding merkte ik dat dit mij niet genoeg uitdaging meer gaf en ik een andere passie van mij wil gaan nastreven namelijk vastgoed. Al van jongs af aan heb ik altijd veel interesse gehad in woningen, hoe ze gebouwd worden en hoe het er van binnen uitziet en ingericht kan worden.

 

Het begeleiden van mensen met één van de grootste aankopen van hun leven geeft mij altijd erg veel voldoening en het is elke keer weer een uitdaging om de perfecte match te vinden. Daarnaast vind ik het belangrijk om alles betreffende de woning zo goed mogelijk te onderzoeken waardoor er na de aankoop geen onverwachte zaken boven water komen. Dit is waar ik als aankoop makelaar het verschil wil maken zodat u zich alleen maar druk hoeft te maken met of u de woning leuk vindt en hoe u deze zal gaan inrichten.

 

Na voor verschillende makelaarskantoren gewerkt te hebben heb ik de stap genomen om mij te gaan specialiseren in enkel de aankoop van woningen. Hierdoor bestaat er geen belangenverstrengeling en kan ik al mijn aandacht richten op de aankoop van woningen.

 

Naast mijn werkzaamheden als makelaar ben ik regelmatig in de sportschool te vinden.

 

Bel Peter: 026-3895550