Tanja Ameling - Meneer de Aankoopmakelaar
26351
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-26351,page-child,parent-pageid-15781,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Binnendienstmedewerker Arnhem, Tanja Ameling

Op de binnendienst van ons kantoor in Arnhem werkt Tanja Ameling.
“Ik ben geboren en woonachtig in Arnhem. Ik geniet van mijn zoon en al het moois de stad en zijn omgeving te bieden heeft. Vele jaren ben ik werkzaam geweest als manager in de detailhandel.

 

In 2016 was het tijd voor een nieuwe uitdaging. In februari 2016 ben ik gestart als manager bij Mevrouw de Aankoopmakelaar in Den Haag. Toen er in het begin van 2022 een mooie kantoor locatie was gevonden voor het kantoor van Meneer de Aankoopmakelaar in Arnhem, was daar de ideale gelegenheid aan de slag te gaan in mijn eigen geliefde stad.

 

Ik verzorg met veel plezier op maandag, dinsdag en donderdag de binnendienstwerkzaamheden van Meneer de Aankoopmakelaar Arnhem Peter Miedema.”